SREBRENI SPONZOR - GLOBALSOFT

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 24.04.2024. 08:10

Globalsoft, kao dio njemačke grupacije Daniel Speyer GmbH posluje u BiH od 2016. godine s uredima u Širokom Brijegu i Mostaru. Razvijamo vlastite IT proizvode te implementiramo i pružamo cjelovitu podršku za proizvode naših partnera, vodećih svjetskih IT kompanija. Također, za svoje klijente u različitim industrijama razvijamo kompletne inovativne usluge i rješenja.

Stručnost, izvrsnost, proaktivnost i stalni napredak temeljne su karakteristike našeg poslovanja i vrijednosti koje njegujemo. Globalsoft tim danas čini 30 mladih, motiviranih i perspektivnih stručnjaka. Naši zaposlenici naš su najvažniji resurs, a svima su na raspolaganju atraktivni uvjeti rada u moderno uređenim i tehnološki suvremeno opremljenim uredima. Radimo na izazovnim i zanimljivim međunarodnim projektima, temeljenim na suvremenim tehnologijama, u okruženju koje njeguje suradnju i visoke standarde rada. Naglasak stavljamo na cjeloživotno učenje i edukaciju naših zaposlenika, a sve u opuštenom, ugodnom i motivirajućem okruženju. Upravo tako se postižu najbolji rezultati. No, znamo se i družiti i dobro zabaviti.

Jedan od projekata na koji smo posebno ponosni je globalsoft Code Camp, besplatne radionice web programiranja namijenjene svima onima koji žele zakoračiti u uzbudljivi IT svijet.

Veselimo se FIT Coding Challengeu i upoznavanju potencijalnih budućih članova globalsoft tima!