FIT Coding Challenge 2023 - Bronzani sponzor - BS Telecom Solutions

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 29.05.2023. 09:01

Kompanija BS Telecom Solutions, članica ASEE grupacije, osnovana je 2002. godine i na tržištu je od tada prisutna kao proizvođač, isporučilac i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sistema koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitom tehnološkom istraživanju.

Od samog početka postavljena je jasna vizija- postati vodeća kompanija za razvoj svojstvenih IT i telekomunikacionih sistema na domaćem i stranom tržištu. Cilj je ostvaren kroz kontinuirani razvoj i inovacije.

Danas, BS Telecom Solutions predvodi regionalno tržište u oblasti ITS softvera, Enterprise IT rješenja, IoT i Smart City rješenja.

Ova kompanija je poznata po svojim inovativnim rješenjima, ali i društveno odgovornim aktivnostima.

Kompanija se može pohvaliti statusom jednog od top 3 najpoželjnija poslodavca u Bosni i Hercegovini. Trenutno zapošljavamo više od 125 radnika Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj sa daljom tendecijom rasta i širenja. Također, zadovoljstvo nam je napomenuti da BS Telecom solutions podržava mlade i ambicione ljude kojima kojima pružamo priliku u njihovom sticanju prvog radnog iskustva.BS Telecom Solutions prepoznaje važnost kvalitetnih i motiviranih zaposlenika, te se svakodnevno trudi pružiti svojim radnicima samo najbolje. Zajedno gradimo kulturu koju svakodnevno živimo na temelju naših vrijednosti poput uzajamnog poštovanja, timskog rada, otvorene komunikacije, kvaliteta, pravednosti. Kompanija ulaže u obrazovanje i razvoj svojih zaposlenika, te im pruža različite mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Zbog svoje predanosti razvoju i inovacijama, te svakodnevnoj brizi za svoje radnike, kompanija BS Telecom Solutions dobitnica je brojnih nagrada i priznanja