FIT CC 2022 – Zlatni sponzor – ITO

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 04.05.2022. 14:39

Moderan posao, dinamično i pozitivno okruženje, mogućnost napredovanja, dobra primanja, konstantno usavršavanje - neke su od specifikacija kojima bi ITOvci opisali svoju tvrtku.

Inače, ITO je 2013. godine osnovan u Mostaru s ciljem kreiranja projekata od globalne važnosti. Softverska rješenja, mobilne i desktop aplikacije, projekti, web stranice, grafički te web dizajn i digitalni marketing neke su od usluga koje nudimo, a detaljan portfolio može se pronaći na web stranici www.ito.dev.

Našu viziju da ostavimo digitalni otisak na globalnoj razini uspješno ostvarujemo uz pomoć mladih ljudi koje nastojimo zadržati u BiH. Trenutno ITO čini zajednica od 35+ ljudi, no, konstantno se i brzo širimo. Multikulturalnost i različitost tima su zapravo stvari koje nas ponajviše zbližavaju i čine svakodnevicu izuzetno zanimljivom. Otvoreni smo za mlade i ambiciozne ljude koji žele raditi na sebi i tako pridonijeti razvitku lokalne zajednice. 

Uvijek se trudimo pronaći najbolje rješenje te ga onda nadmašiti. Nije lako, ali uz timski rad moguće je da svaku našu ideju pretvorimo u stvarnost.

#FIT #innovations #cybersecurity #gamedev #programmingchallenge #FITCC #ito