FIT CC 2022 - Bronzani sponzor - Softray Solutions

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 18.04.2022. 11:53

Softray Solutions je bosanskohercegovačka IT kompanija koja zapošljava preko 150 IT stručnjaka, a radi na razvoju softverskih rješenja za američko i evropsko tržište, u domenu zdravstva, ljudskih resursa, finansija, saobraćaja, transporta i sigurnosti

Mnogobrojni dugogodišnji klijenti i realizirani projekti na američkom tržištu doveli su i do novih klijenata na tlu Evrope, koji su vodeći u svojim industrijama, a cilj kompanije je da nastavi širenje tog tržišta. Prvi evropski klijenti su iz Švicarske i Norveške, a vodeći su za Intelligent Transport System i Smart City, te za VPN servise sa preko 50 miliona korisnika.

Softray se može pohvaliti da je već drugu godinu zaredom na listi top 100 najuspješnijih kompanija u BiH. Osim toga, garancija kvalitete i povjerenja je ISO certifikat za koji su se recertificirali i u prethodnoj godini, što pokazuje da sigurnost shvataju vrlo ozbiljno i vode računa o zaštiti podataka, imovine, i privatnosti svojih klijenata i internih procesa.

Od samog nastanka, cilj im je bio izgraditi kompaniju koja se može pohvaliti kvalitetom rada, stručnim kadrom i pozitivnom organizacijskom kulturom, u kojoj će se zajedno stvarati moderno i napredno poslovno okruženje. Osim toga, kontinuirano pružaju priliku mladim talentima da uđu u ovaj svijet, te dobiju priliku učiti, raditi i napredovati, kako bi dobili adekvatno iskustvo potrebno za rad u IT industriji.

Softray pruža priliku IT kadru da rade s najnovijim tehnologijama na svjetskim i evropskim projektima iz različitih industrija, te tako apliciraju znanje i kreativnost koju posjeduju. Članovi tima kroz interni program nagrađivanja imaju i lični godišnji budžet, koji mogu iskoristiti u toku godine, privatno zdravstveno osiguranje, family pakete benefita, te dodatne slobodne dane, poklone i edukacije. Odlični uvjeti, prilika za napredovanje i razvoj uz vrhunske mentore i ugodna radna atmosfera u hibridnom načinu rada, od kuće ili iz savremenog officea samo su neke od odlika jedne od najbrže rastućih IT kompanija u BiH.

Da biste postali dio Softray tima ne trebate čekati konkurse jer oni uvijek zapošljavaju, a vašu prijavu možete poslati na: careers@softraysolutions.com.


#FIT #innovations #cybersecurity #gamedev #programmingchallenge #FITCC #softraysolutions