Mistral - Bronzani sponzor ovogodišnjeg FIT CC-a

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 18.05.2021. 13:39

Ovogodišnji bronzani sponzor FIT CC - a je firma Mistral

Mistral je bosanskohercegovačka kompanija specijalizirana za razvoj softverskih rješenja koja već preko 10 godina uspješno posluje na dva kontinenta, sa uredima u Atlanti, Amsterdamu, New Yorku, Mostaru i Sarajevu. Između ostalog, kompanija svojim uposlenicima nudi i full-remote opciju rada, stoga Mistral zajednicu čini 200 ljudi iz 16 bh. gradova, ali i drugih gradova širom Evrope i Amerike.

Proizvode Mistrala koriste milioni korisnika širom svijeta u preko 10 različitih industrija. Sinergijom iskustva i strasti – viziju svojih poslovnih partnera (klijenata) transformišu u efikasna i sigurna tehnološka rješenja. Njegovanje kulture u kojoj je profesionalnost i različitost cijenjena, a prenošenje znanja svakodnevnica je okosnica koja čini ovu kompaniju uspješnom.

Dok je odlična sinergija iskustva i strasti već tradicionalni recept za Mistralov poslovni uspjeh, njihova najprepoznatljivija karakteristika je kultura u kojoj je prenošenje znanja svakodnevnica, timski duh okosnica i u kojoj je uposlenik uvijek na prvom mjestu.

Mistral je kompanija koja FIT CC podržava već duži niz godina, nadamo da ćemo suradnju nastaviti i narednih godina.

#fitmostar #fitcc #mistral #competitions #students #codingchallenge