SREBRENI SPONZOR - NSOFT

Napisao/la FIT Mostar - Objavljeno 19.04.2024. 12:55
SREBRENI SPONZOR - NSOFT


Od kada smo osnovani 2008. godine, naš cilj je usmjeren na ulaganje u inovacije i ljude. 

Naša priča o uspjehu nije nešto što se dogodilo slučajno. Promoviramo inovacije i odgovaramo na zahtjeve naših kupaca. Njegujemo partnerske odnose sugerirajući nove ideje o načinima poboljšanja operacija kupaca. 

To stvara sinergijski učinak i pretvara običan poslovni dogovor u dugoročno održivo partnerstvo.

Kombinacija izvrsnih proizvoda, izvrsnih ljudi i izvrsne kulture igrala je ključnu ulogu u našem rastu. Razumijemo da su snažni i dugoročni partnerski odnosi ključni za daljnji razvoj. Imajući to na umu, udružili smo snage s vodećim tvrtkama iz industrije igara na sreću kako bismo obogatili našu paletu proizvoda i poslovnih rješenja.

Stvaranje savršenog radnog okruženja za NSoftere bilo je u našoj srži od samog početka. To ne znaci odlican playroom, nagradna putovanja na egzoticne destinacije ili refresh corner sa zdravim namirnicama. Sve to imamo, divno je i slatko, ali ono što zaista vrijedi je stvarno radno okruženje. Uzbudljivi i izazovni projekti, vrhunski timski kolege, priznanje za svaku veliku stvar koju napravite i osjećaj “kao kod kuće” dok ste na poslu. 

To je ono što je NSoftu donijelo uspjeh i na tome smo jako ponosni. Bez obzira na koji problem naiđeš, postoji 99.9% šanse da postoji jedan NSofter koji ti može pomoći. Svi za jednog, jedan za sve. To nas je dovelo do izvrsnosti, rezultata i sretnih partnera na pet kontinenata.