logo
Welcome Guest! To enable all features please Login. New Registrations are disabled.

Notification

Icon
Error

Login

Amel Šečić
#1 Posted : Tuesday, October 9, 2012 12:10:54 AM(UTC)
Amel Šečić

Rank: Newbie

Groups: Registered
Man
Bosnia and Herzegovina

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Pozdrav,

Prilikom logiranja na forum sam upisao email sa edu.fit.ba kao username i uspio se logirati na forum. 

U postu koji objašnjava proces logiranja stoji slijedeće:

User name je vaš broj dosijea. Svi studenti osim nove generacije (2012/2013) se prijavljuju sa "starim" brojem dosieja bez IB broja

Znači možemo koristiti i email za logiranje pored broja indeksa. Ne znam da li je navedeno moguće za novu generaciju, ali za starije generacij radi.

Želim samo podijeliti otkriće sa kolegama. :)
admir
#2 Posted : Tuesday, October 9, 2012 12:45:00 AM(UTC)
Guest

Rank: Guest

Groups: Guests

Originally Posted by: Amel Šečić Go to Quoted Post
Pozdrav,

Prilikom logiranja na forum sam upisao email sa edu.fit.ba kao username i uspio se logirati na forum. 

U postu koji objašnjava proces logiranja stoji slijedeće:

User name je vaš broj dosijea. Svi studenti osim nove generacije (2012/2013) se prijavljuju sa "starim" brojem dosieja bez IB broja

Znači možemo koristiti i email za logiranje pored broja indeksa. Ne znam da li je navedeno moguće za novu generaciju, ali za starije generacij radi.

Želim samo podijeliti otkriće sa kolegama. :)

Kolega,

upravu ste. Profesor Jasmin je naveo jedan od dva moguća načina prijave na forum. Svi studenti koji su u okviru DLWMS 3 sistema imali evidentiranu edu.fit.ba adresu i bili su aktivan student u prošloj godini, kao i novi studenti su dodani kao korisnici  foruma, te se mogu prijaviti koristeći edu.fit.ba adresu za username.

Pozdrav,
Admir

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.